Inschrijving iMediate cup gesloten!

De deelnemers aan de 29ste editie van de iMediate Cup zijn bekend. Op zondag 26 mei zullen op de velden van FC Hilversum 15 teams strijden om de felbegeerde Cup. Het wedstrijdschema wordt binnenkort bekendgemaakt.

De deelnemende teams zijn Agents After All, Buma/Stemra, Cloud 9 Music / Armada, iMediate, Wim Pel Productions, OD Media, Sony Music Entertainment, STMPD RCRDS, Warner Music Benelux, Universal Music, Noah’s Ark/Topnotch, SoundAware, V2 Records, Copyright Power International en MediaMarkt – Saturn Holding Nederland.

De wedstrijden worden gespeeld door twee teams van zeven spelers. De potjes duren 20 minuten en vinden plaats op een half veld. Het verleden heeft uitgewezen dat bankzitters de belangrijkste spelers kunnen zijn, dus zorg dat je selectie groot genoeg is (maximaal 15 spelers).

Vergeet niet om familie, kinderen en vrienden mee te nemen zodat ze jouw sportieve prestaties met hun eigen ogen kunnen aanschouwen. Voor de kleinsten hebben we een heus kidsdorp gebouwd, met dit jaar onder meer een hillrunning base jump en een popcornmachine. De hamburgers, hotdogs, sateetjes en crêpes vliegen ook weer over de toonbank en vergeet de vele liters bier niet!

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door onze gulle sponsoren:

Wim Pel Productions – Toernooisponsor
Sony Music – Kidssponsor
OD Media – Biersponsor
Universal Music – Hamburgersponsor
Cloud 9 Music/ Armada Music – Pannenkoekensponsor
Paylogic – Scheidsrechtersponsor

De goodiesponsoren zijn Triple P Entertainment, Mindscape, Vertigo Six en Media Tornado. Met speciale dank aan FC Hilversum voor onder meer het ter beschikking stellen van de velden en de organisatie op de dag zelf.

We zijn nog op zoek naar een hotdogsponsor. Ben je geïnteresseerd? Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan Mitchel van der Heide via Mitchel.vanderHeide@imediate.nl.