FC Hilversum

Zevenenwintig jaar iMediate Cup staat voor even zoveel jaren onvoorwaardelijke ondersteuning door bestuur en vrijwilligers van FC Hilversum. Zonder hun organisatietalent, hun velden en hun kantine had het toernooi nooit kunnen uitgroeien tot het succesvolle evenement dat het nu jaarlijks is.

Bewaren

FC Hilversum

Zonder FC Hilversum geen iMediate Cup. Al sinds de start van het evenement in 1991 vindt het voetbaltoernooi plaats op de prachtige velden van FC Hilversum. Een van de drijvende krachten van de voetbalvereniging en het toernooi is vicevoorzitter Rob van der Molen. Hij is van groot belang voor de realisatie van het toernooi. Zo regelt hij samen met zijn vrouw de lunch en de drank. Verder trommelt hij ieder jaar ook altijd weer alle vrijwilligers en scheidsrechters bij elkaar.

Historie

Het in 1906 opgerichte FC Hilversum (toen nog Voorwaarts geheten) kan bogen op een rijke historie. Van 1955 tot 1968 speelde de club in de tweede divisie van het Betaald Voetbal, en in het seizoen 1961/1962 zelfs in de eerste divisie. Sinds 1998 is FC Hilversum een vaste waarde in de hoogste klasse van het amateurvoetbal. Een van de meest memorabele jaargangen was het seizoen 2007/2008. FC Hilversum was gedegradeerd van Hoofdklasse A naar de eerste klasse, maar de Groen Witten toonden veerkracht door de pannen van het dak te spelen en ongeslagen kampioen te worden.

iMediate Cup schaal 25 jaar